Načrtovanje izdelkov

Na podlagi vaših zahtev in želja ter vizij ustvarjamo tehnične rešitve in jih oblikujemo v tehnične načrte in 3D modele za prenos v proizvodni proces.

Načrtovanje in izdelava orodij

Za proizvodnjo vaših izdelkov izdelamo tehnične načrte orodja, ki jih nato apliciramo v našo (ali vašo) proizvodnjo ter izdelamo dogovorjeno orodje za izdelavo izdelkov.

Valjanje zmesi

Na našem dvovaljčniku mešamo in predpripravljamo zmesi za proces vulkanizacije. V našem proizvodnem procesu proizvajamo izdelke iz CR, NBR, NR in EPDM zmesi ter silikonov.

Vulkanizacija

V procesu vulkanizacije na eni od naših 13 gumarskih preš izdelamo najrazličnejše proizvode iz gume in silikona, ki jih naši kupci uporabljajo na področjih industrije, gradbeništva, vodovodnih napeljav, železniškega prometa in varovanja transporta in tovora.

Predobdelava kovinskih komponent

Za potrebe uporabe kovinskih komponent v naših izdelkih, slednje tudi predpripravimo s procesom peskanja in nanosa večkomponentnih lepil, ki poskrbijo za povezavo gumene zmesi in kovinskega dela.

CNC obdelava kovinskih izdelkov in komponent

CNC stružnica in vertikalni obdelovalni center nam omogočata izdelavo izdelkov iz kovinskih materialov. Te izdelujemo za lastne potrebe kot tudi po naročilu kupcev. Skupaj s storitvijo izdelave načrtov in programiranjem se naše znanje poveže in pretvori v celostno ponudbo izdelkov iz kovine.

Meritve & laboratorij

Za namene zagotavljanja ter preverjanja visokih standardov kakovosti naših proizvodov opravljamo tudi meritve trdote gume, površine kovinskih izdelkov, test natezne trdnosti, DVR. Skladno s specifičnimi zahtevami naših kupcev s procesom pred-priprave testiramo tudi druge lastnosti izdelkov.

Graviranje kovine in lasersko graviranje gume

Z uporabo naprave za graviranje kovine in naprave za lasersko graviranje gume naše izdelke opremimo s potrebnimi serijskimi številkami, logotipi, datumi izdelave ipd.